• Magyar (HU)
  • Deutsch (DE-CH-AT)
Bor kereső

Előfizetések
Hírlevél
bormeglepetes 2012


HTML formátum?

 

A Bormeglepetés előfizetéses csomagajánlatainkban válogatott borokat kínálunk 6os csomagolásokban, melyeket negyedéves újság előfizetéshez hasonló rendszerrel juttatunk el megajándékozott szeretteinek, üzleti partnereinek. Különböző ízlésvilágú célcsoportokat próbálunk kielégíteni, ezek a csoport-képzések az ajándékozást hívatottak segíteni.

 

 

Hogyan működik a Bormeglepetés előfizetéses rendszere?

1. Ön kiválasztja a csomag típusát (Nimfa, Áldomás, Borkaland), és árkategóriáját, valamint azt, hogy 1 negyedévben egyszer, vagy egy évben négyszer szeretné küldetni (negyedévenként egyszer, februárban-március elején, májusban-június elején, augusztusban-szeptember elején, novemberben-december elején (karácsonyra)

2. Ön, vagy kérése esetén a megajándékozott kap egy díszes kártyát, amelyen az alábbi felirat áll:

Kedves…. !

…(az Ön neve)… megajándékozta Önt/Téged egy (Nimfa, Áldomás vagy Borkaland) 1 vagy 4 negyedéves Bormeglepetés ajándékkal, mely negyedévenkénti 6 exkluzívan válogatott bort újság előfizetéshez hasonló formában fogunk az Ön részére eljuttatni.

3. Ezzel amennyiben Ön pl. négy negyedéves előfizetést vásárol (pl. karácsonykor meglepi szeretett párját, vagy üzlettársát) tulajdonképpen 5ször ajándékoz: karácsonykor a díszes kártya kerül a fa alá, aztán a következő évben negyedévenként megérkezik a meglepetéscsomag, és minden alkalommal Önre fognak gondolni. Hogy fokozzam: minden egyes bor elfogyasztásakor Önre fognak gondolni, egy évben tehát minimum 25ször.