• Magyar (HU)
  • Deutsch (DE-CH-AT)
Bor kereső

Hírlevél
bormeglepetes 2012


HTML formátum?

 

Az elmúlt években munkám során nap mint nap borokkal foglalkoztam, ajánlottam, de ma már a hobbimmá is ez vált :) Rájöttem, hogy minél több időt töltök el a borok megismerésével, és az új borok felfedezésével, annál több időt szentelek annak amit szeretek :) 

Amikor rábukkantam olyan borra, ami valami különleges élményt nyújtott nekem, azonnal szerettem volna megosztani azt barátaimmal, ismerőseimmel, de nem volt rá lehetőségem. Mikor összejöttünk a barátaimmal, az ő barátnőikkel, ismerősökkel, később ismeretlenekkel, akik ismerősökké váltak és megkóstoltuk egymás kedvenceit úgy éreztem, hogy mindig van új íz, új kedvenc, hogy a bor nem statikus, hanem egy csodálatosan élő és változó dolog. Próbáltam beleásni magam a borok számomra ismeretlen világába.

Gyerekkorom óta szüretelek rendületlenül, családunkban is mindig termeltünk saját fogyasztásra bort. Megismertem a bort a földtől, a kőtől, a tőkén, munkán, kérges kezeken, indán keresztül a csípős reggeli szüreti hangulatig minden oldaláról.

Arra szántam el magam, hogy az időmből még többet a borok megismerésének szentelek és hivatásomnak tekintem, hogy olyan válogatásokat ajánljak rendszeresen, hogy a barátaim, akik bíznak a véleményemben, bátran és " ;vakon" kipróbálják, mert nem fognak csalódni.

Akinek nincs arra ideje, hogy szabad próbálgatásokkal, csalódásokon keresztül válasszon bort magának, aki nem a marketinggel átfűtött márkásan csengő családneveket keresi a boltok polcain, mégis ki szeretne próbálni különleges íz világot megbízható forrásból, kézműves, "névtelen" - mégis nagy értékű csodálatos borokat, az választhat nálunk előfizetéses csomagjainkból.

 

Hölgyeim, ne kockáztassanak a boltok polcain rengeteg időt válogatással töltve, kedvesük havonta, negyedévente olyan válogatást kap tőlünk, ami biztosan tetszeni fog.

Ha Ön üzleti partnerének borelőfizetést ajándékoz, azzal a köszönet legmagasabb fokát nyújtja. Hónapról hónapra, vagy negyedévről negyedévre csönget a postás, és az Ön üzleti partnere kezébe kapja az aktuálisan kiválasztott legszebb nedűt, ez a "köszönöm" olyan formája, ami arra készteti majd, hogy rögtön felhívja Önt, sőt, higgye el, a következő postát már nagyon várni fogja :)

Ne feledjék, én az időm java részét arra fordítom, hogy a következő csomag tartalmát gondosan összeválogassam Önöknek, azért, hogy Önök várják a postást.

Gyenge Szabolcs

  • 2001-2010 HOTEL Löwenhof in Leogang Salzburg - Salzburgerland, - SKICIRCUS

Barchef, Commis-Sommelier, Demi Chef de Bar, Chef de Rang

  • 2009Krallerhof - Wellness Hotel Children's Hotel and Conference Hotel

Commis-Sommelier, Demi Chef de Bar, Chef de Rang

  • 2003 Wellnesshotel Südtirol - Sonnenhof - ****S Spa & Family Resort

Chef de Bar, Chef de Rang.

  • 1999-2001 Novotel Zürich Airport

Chef de Rang,

Barchef, Commis-Sommelier,Bar Tender / Barkeeper,

  • 1997-1999 Novotel Düsseldorf Airport Messe

Barchef, Commis-Sommelier, Demi Chef de Bar, Chef de Rang,
Bar Tender/Barkeeper