• Magyar (HU)
  • Deutsch (DE-CH-AT)
Bor kereső

Hírlevél
bormeglepetes 2012


HTML formátum?

Információ: Az Ön böngészője nem fogadja a cookie-kat. A termékek kosárba rakásához és megvásárlásukhoz engedélyeznie kell a cookie-kat.

Rosé

Rendezési mód:     Tételek #  

Találatok 1 - 20 / 40

Koch Prémium Cabernet Sauvignon rosé 2015

Színében a félbe vágott eper jelenik meg. Illatában fajtajelleges málna. Málnás-szedres íz jegyekkel jelentkező, kedves bor, ami egy kiemelkedő adottságú fajta, a biztosan kezelt reduktivitás és a borász merészségének sikeres találkozója. Az Alföldön ritk
[Részletek...]

1 125 Ft


Csanádi Kékfrankos Rosé 2015

1765 Ft/l 100% kékfrankosból készült rozé a császártöltési Nagycsala-dűlőből, az Alföldről. Málnás illat, kis kékfrankos fűszeresség, ízében is vidám reduktív gyümölcsösség. Frissítő, száraz, ízletes.
[Részletek...]

1 325 Ft


Font Pincészet Kékfrankos Rosé 2015

A gondos és szakszerű erjesztésnek köszönhetően rendkívül üde és zamatos, élénk savakkal rendelkező ital. Illatában és ízében a piros bogyós gyümölcsök (málna, eper, ribizli) dominálnak. Könnyű ételekhez, szárnyasokhoz és salátákhoz, valamint beszélgetése
[Részletek...]

1 340 Ft


Bujdosó Mentőöv Rosé 2015

1840 Ft/l Szép lazacszínű bor. Intenzív, gazdag virágos illat, ízét a Pinot Noir üde,gyümölcsös savai határozzák meg. Könnyed és jóivású.
[Részletek...]

1 380 Ft


Mészáros Pál Rosé 2015

Határozott, tiszta és intenzív illat, benne sok gyümölcs és elegancia. Ízében friss, kifejezetten üdítő hatású.
[Részletek...]

1 435 Ft


Skizo Rozé 2015

Káptalantóti szőlő, a pincétől megszokott, kedves gyümölcsösség, ezúttal kicsit érettebb, árnyalattal testesebb kivitel. Jól beérett kékfrankos a nagyja, cabernet sauvignon fűszerezi.
[Részletek...]

1 450 Ft


Csobánci Bormanufaktúra Fruska Rosé 2014

A tavalyi szüret első eredménye a Csobánc hegyről, roppanós eperrel és málnával. Vegyszermentes szőlőtermesztés, spontán erjesztés, semmi trükk. Hűtsük be, csavarjuk ki a csavarzárat és jöhet a napsütés!
[Részletek...]

1 540 Ft


Ikon Rosé 2015

Pinot noir, merlot és két cabernet rozénak szüretelve, frissen, gyümölcsösen, egyenesen a hűtött acéltartályból. Az évjáratnak megfelelően telt színű, összetett, sokízű rozé, a címkén egy különleges pecséttel: ez a rozé nem csak nekünk okoz örömöt, de meg
[Részletek...]

1 540 Ft


Konyári Rosé 2015

Merlot, sauvignon és franc rozéra szüretelve. Üde, reduktív házasítás csavarzárral, sok piros gyümölccsel, a fajta fűszereivel.
[Részletek...]

1 685 Ft


Szeleshát Kékfrankos Rosé 2015

A megszokottnál kicsit halványabb, trendi rózsaszín, epres-málnás illatú rozé a Szeleshát-dűlő fennsíkjáról. Ízben is piros gyümölcsök és hogy még frissebb legyen, pici szénsav. Alkohol: 12,31%
[Részletek...]

1 705 Ft

Tételek #  
Találatok 1 - 20 / 40