• Magyar (HU)
  • Deutsch (DE-CH-AT)
Bor kereső

Bor ajánló
Hírlevél
bormeglepetes 2012


HTML formátum?

Információ: Az Ön böngészője nem fogadja a cookie-kat. A termékek kosárba rakásához és megvásárlásukhoz engedélyeznie kell a cookie-kat.

Tolnai Borvidék

Rendezési mód:

Tűzkő Sauvignon Blanc 2016

1 334 Ft
1400 FT/l Kézzel szüretelt alapanyagból, reduktív technológiával készült illatos bor. Kíméletes feldolgozás és 6 órás héjon áztatás után acéltartályban erjesztettük. 
Részletek...

Tűzkő Merlot 2014

1 494 Ft
A tolnai dombok páratlan adottságainak köszönhető ez a tartalmas vörösbor. Mély színű, testes, tanninokban gazdag. Fahordós és palackos érlelés után fejlődik ki rendkívüli zamatgazdagsága, és erdei gyümölcsökre emlékeztető illatvilága. 
Részletek...

Tűzkő Talentum 2013

1 796 Ft
Pincészetünk első magas minőségben elkészített vörösbora ez a Cabernet Franc-Kékfrankos házasítás. A bort 14 hónapig barrique hordókban majd 1,5 évig palackban érleltük. A házasításban szereplő Kékfrankos ültetvényünk közel 30 éves. 
Részletek...

Villa Tolnay Olaszrizling Tavasz 2016

1 885 Ft
1974 Ft/l Fekete-bácsi dűlő, forgóköves, bazaltos terület. Aprófürtű, apró bogyójú olaszrizling klón. Ásványos, illatos, reduktív bor, minimális finomseprős pihentetés, felkeverés nélkül. Fehér virágok, fehérhúsú gyümölcsök, könnyed, elegáns és friss z 
Részletek...

Villa Tolnay Olaszrizling 2015

2 738 Ft
2870 Ft/l Az Olaszrizling Tavasz nagy testvére. Egy héttel később szüretelve, ugyanabból a dűlőből (Feketebács-dűlő, Bács-hegy), 11 és 14 hektós osztrák Stockinger ászokhordókban erjesztve és érlelve. Illatában barack, alma és citrusok, ízében gyümölcsök 
Részletek...

Villa Tolnay Rajnai Rizling 2016

3 023 Ft
Feszes, citrusos, fiatal rajnai a Csobánc és a Badacsony oldaláról házasítva. Hordóban erjedt, 12 és 18 hektoliteres Stockinger oválhordóban érett, finomseprőn. Elegáns, hosszú, ásványos korty, vibráló savak, fehérhúsú gyümölcsök, sárgabarack és tea. 
Részletek...

Villa Tolnay Szürkebarát 2016

3 023 Ft
Két terület gyümölcse korai szüretből. Hajnalban a ház előtti új telepítés hideg gyümölcse ment a présbe, majd ott öt órát ázott, mielőtt rákerültek a délelőtti szüret fürtjei a Halszálkás-dűlőből. Nagyon hidegen, végig 16 fok alatt hordóban erjedt, majd 
Részletek...

 

  • «« Első
  • « Előző
  • 1
  • Következő »
  • Utolsó »»


Tételek #  
Találatok 1 - 7 / 7